Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier
Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Caravan vloerverwarming

Ben je op zoek naar een comfortabele en efficiënte manier om je caravan tijdens koude dagen warm te houden? In ons assortiment vind je wat jij nodig hebt! Vloerverwarming is de perfecte oplossing die het leven in de caravan een stuk aangenamer maakt, ongeacht het seizoen.

Kom je er niet uit? Gebruik dan onzeKeuzehulp

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Geschikt als hoofd- of bijverwarming

Vloerverwarming in de caravan kan zowel als hoofd- als bijverwarming worden gebruikt. Daarnaast biedt het systeem diverse voordelen die jouw kampeerervaring naar een hoger niveau tillen.

Hoofdverwarming

Als hoofdverwarming zorgt de vloerverwarming voor een gelijkmatige en aangename warmteverspreiding in de hele caravan. Dit in tegenstelling tot traditionele radiatoren die warmte vanaf één punt verspreiden. Vloerverwarming zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de vloer wordt verdeeld. Dit zorgt voor een comfortabele omgeving zonder koude plekken. Ook tocht wordt hiermee vermeden. Het houdt niet alleen uw voeten warm, maar ook de lucht in de ruimte. Daardoor wordt een gezellige en comfortabele sfeer gecreëerd. Ook tijdens de koude seizoenen zit je er heerlijk warm bij!

Bijverwarming

Als bijverwarming kan vloerverwarming worden gebruikt om specifieke gebieden te verwarmen. Daardoor zorg je ervoor dat de zithoek of de slaapkamer wat extra warmte krijgt. Dit is vooral handig wanneer je veelal in één bepaald deel van de caravan zit. Je hoeft daardoor niet de gehele caravan te verwarmen. Je kunt de temperatuur gemakkelijk regelen met behulp van een thermostaat. De temperatuur in de ruimte kun je daardoor naar wens aanpassen en je kunt gemakkelijk energie besparen. Bovendien is vloerverwarming in de caravan een ruimtebesparende oplossing. Het systeem wordt onder de vloer geïnstalleerd, waardoor er geen extra ruimte wordt ingenomen door radiatoren of andere verwarmingstoestellen. Dit is vooral belangrijk in de beperkte ruimte van een caravan, waar elke centimeter telt.

Of je nu de caravan het hele jaar door gebruikt of alleen tijdens specifieke seizoenen, vloerverwarming biedt je het comfort en de warmte die je nodig hebt. Het zorgt voor een aangename omgeving waarin je kunt genieten van je vakantie, ongeacht het weer buiten.

Topboard bij PVC of Vinyl vloerafwerking in de caravan

Gebruik je PVC of vinyl als vloerafwerking in de caravan? Dan is het plaatsen van een topboard van essentieel belang. Een topboard fungeert als een onderlaag die verschillende voordelen biedt. Ten eerste zorgt het voor een glad en gelijkmatig oppervlak, waardoor de vloerafwerking mooi en strak ligt. Daarnaast biedt een topboard extra bescherming tegen vocht, waardoor het risico op schimmel- en vochtschade wordt verminderd. Het versterkt ook de isolerende eigenschappen van de vloer, waardoor warmteverlies wordt beperkt.

Een topboard is een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat je PVC of vinyl vloerafwerking in de caravan er niet alleen goed uitziet, maar ook duurzaam en functioneel is. Je dient het topboard te bevestigen op de folie.

Caravan vloerverwarming op maat

Heb je de keuze gemaakt voor elektrische vloerverwarming? Dan is het goed om te bekijken hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de elektrische vloerverwarming voor jou op maat wordt gemaakt! Stuur een tekening van het vloeroppervlakte van jouw caravan op en wij zorgen dat je een passende offerte krijgt!

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Voordelen van elektrische vloerverwarming in je caravan

Elektrische vloerverwarming in je caravan biedt verschillende voordelen die je kampeerervaring comfortabeler maken.

Wij zetten de voordelen voor jou hieronder op een rij:

  • Efficiënte warmteverdeling: Elektrische vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de hele vloer van je caravan. Dit betekent dat elke hoek en ruimte van de vloer comfortabel warm wordt, zonder koude plekken.
  • Comfortabel verwarmde omgeving: Met elektrische vloerverwarming geniet je van aangename en gezellige warmte in de caravan. Het verwarmingssysteem verwarmt niet alleen de vloer, maar ook de lucht in de ruimte. Je zit er dus heerlijk warm bij in de caravan zonder tocht of koude lucht.
  • Ruimtebesparend: Elektrische vloerverwarming neemt geen extra ruimte in beslag in je caravan. Dit in tegenstelling tot radiatoren of andere verwarmingsapparaten. Hierdoor behoud je kostbare ruimte en kun je je interieur op een efficiënte manier inrichten.
  • Eenvoudig te installeren: Elektrische vloerverwarming kan relatief eenvoudig worden geïnstalleerd in je caravan. Voor de aanleg zijn geen ingrijpende verbouwingen nodig. Dit maakt het een praktische keuze voor zowel nieuwe als bestaande caravans.
  • Energiezuinigheid: Elektrische vloerverwarmingssystemen zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze zijn voorzien van thermostaatregelingen waarmee je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen en energie kunt besparen door alleen te verwarmen wanneer dat nodig is.

Met elektrische vloerverwarming geniet je van een comfortabele en warme omgeving in je caravan, ongeacht het seizoen. Het is een handige en effectieve verwarmingsoplossing die bijdraagt aan een aangename kampeerervaring.

Zo werkt elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming werkt door het plaatsen van dunne verwarmingskabels of matten onder de vloer van je caravan. Deze verwarming componenten worden aangesloten op de elektriciteitsbron.

Wanneer het verwarmingssysteem wordt ingeschakeld, begint de elektrische stroom door de kabels te stromen. Dit zorgt ervoor dat de kabels warm worden. Deze warmte wordt vervolgens gelijkmatig afgegeven aan de vloer en verspreidt zich door de ruimte. Met behulp van een thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen en het systeem regelen.

Elektrische vloerverwarming biedt een efficiënte en comfortabele manier om je caravan te verwarmen zonder gebruik te maken van traditionele verwarmingsmethoden zoals radiatoren.

Veelgestelde vragen over elektrische vloerverwarming

Hoeveel vloerverwarming heb ik nodig?

De benodigde hoeveelheid vloerverwarming hangt af van de grootte van de te verwarmen ruimte en de warmtebehoefte.

Hoe moeilijk is het om elektrische vloerverwarming aan te leggen?

Het aanleggen van elektrische vloerverwarming is relatief eenvoudig. Vooral in vergelijking met andere verwarmingssystemen is het een gemakkelijk systeem. Wel is enige kennis en vaardigheid nodig voor een correcte installatie.

Hoe snel is mijn caravan op temperatuur?

Dit is afhankelijk van de grootte van je caravan en van de kracht waarmee de vloerverwarming kan verwarmen. Over het algemeen verwarmt elektrische vloerverwarming relatief snel. Daardoor wordt de caravan comfortabel verwarmd binnen enkele minuten tot enkele uren.

Hoe zuinig is elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming kan energiezuinig zijn dankzij de mogelijkheid om de temperatuur nauwkeurig te regelen en gericht te verwarmen, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

[]