Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier
Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Infrarood verwarming voor de badkamer

De badkamer is een ruimte waarvan je wilt dat deze direct warm is als je er bent. Met onze infrarood panelen heb je geen zorgen meer over een kou in deze ruimte. De infrarood panelen in ons assortiment zijn de oplossing tegen kou in de badkamer. Onze infrarood verwarming is voorzien van de juiste classificatie om veilig gebruikt te kunnen worden in vochtige ruimtes. De infrarood verwarming in ons assortiment is daarom uitermate geschikt om gebruikt te worden in de badkamer.

Kom je er niet uit? Gebruik dan onzeKeuzehulp

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Waarom infrarood verwarming in de badkamer?

Infrarood verwarming is zeer geschikt om te gebruiken in de badkamer. Bij het aanzetten van een infrarood paneel is de warmte vrijwel direct voelbaar. De badkamer is een ruimte waar je vaak voor een kortere periode bent. Maar wanneer je er bent, wil je vaak dat het direct een aangename temperatuur is. Daarnaast is de gewenste temperatuur in een badkamer vaak ook een aantal graden hoger dan in bijvoorbeeld een woonkamer. Precies hier biedt infrarood verwarming de perfecte oplossing voor. Doordat de warmte van het infrarood paneel direct beschikbaar is, sta je er meteen lekker warm bij. Ben je klaar op de badkamer? Je schakelt het infrarood paneel gemakkelijk uit en daarmee voorkom je onnodig energieverbruik. Het is dus niet nodig om de verwarming uren van tevoren aan te zetten om een behaaglijk klimaat te creëren.

Infrarood panelen voor in de badkamer

In ons assortiment vind je een geschikt infrarood paneel voor iedere verwarming situatie in de badkamer. Wij hebben verplaatsbare infrarood panelen die gemakkelijk (tijdelijk) zijn te plaatsen in de badkamer. Ben je toch op zoek naar een ruimtebesparende en efficiënte manier van infrarood verwarming in de badkamer? Dan is infrarood verwarming via het plafond of de wand een uitkomst voor jou! Het is ook mogelijk om jouw infrarood paneel te personaliseren door deze te laten bedrukken met een leuke foto. Hieronder leggen wij uit hoe de verschillende soorten infrarood panelen in jouw badkamer gebruikt kunnen worden.

Verplaatsbaar infrarood paneel

Een verplaatsbaar infrarood paneel zorgt voor verwarming van de locatie waarnaar deze de warmte uitstraalt. De stralingswarmte afkomstig van het infrarood paneel zorgt voor een verwarming van het oppervlak waar de warmte naar toe wordt gestraald. Een verplaatsbaar infrarood paneel is in dat opzicht ideaal. Je kunt eenvoudig het infrarood paneel in de badkamer plaatsen en richten op de plek waar je warmte wilt hebben. Daarmee wordt niet onnodig de gehele ruimte verwarmd, maar alleen de plek waar jij staat. Zijn de koude wintermaanden voorbij en heb je geen extra warmte nodig op de badkamer? Het infrarood paneel is dan ook weer eenvoudig te verplaatsen naar een andere ruimte waar de warmte wel gewenst is of je kunt het paneel gemakkelijk opbergen.

Infrarood verwarming via het plafond

Heb je liever een permanente oplossing of geen ruimte om een verplaatsbaar infrarood paneel of wandpaneel te plaatsen? Dan is infrarood verwarming via het plafond wellicht de oplossing voor jou. Met infrarood panelen aan het plafond zorg jij voor een ruimtebesparende en efficiënte manier van verwarming in de badkamer. In ons assortiment vind je infrarood panelen die geschikt zijn voor het plafond van jouw badkamer. Door het elegante en  tijdloze design van onze infrarood verwarming gaan deze probleemloos op in jouw badkamer. Wij hebben zelfs een infrarood paneel met ingebouwde verlichting. Hierdoor kun je je badkamer lamp eenvoudig vervangen voor een infrarood paneel met LED verlichting.

Bedrukt infrarood schilderij aan de badkamermuur

Wil je het extra comfort in je badkamer, maar dit wel stijlvol oplossen? Met onze bedrukte infrarood panelen hebben we voor jou de perfecte oplossing waarmee je deze twee kunt combineren. Deze infrarood panelen zijn volledig naar eigen smaak te bedrukken. Daardoor kun je het schilderij of de afbeelding die jij graag in je badkamer wilt hebben hangen, combineren met het (benodigde) infrarood paneel. Met dit type infrarood paneel hoef je niet meer te kiezen tussen de leuke vakantiefoto of infrarood verwarming in de badkamer. Je zit er warm bij en je kunt daarbij ook nog eens heerlijk genieten van de mooie herinnering op die ene foto of het schilderij dat gekozen is.

Advies over het verwarmen van je badkamer met infrarood panelen?

Wil jij dat de infrarood verwarming in jouw badkamer goed tot zijn recht komt? Wij denken graag met je mee! Door het grote aanbod aan infrarood panelen en andere varianten van verwarming kan de keuze voor de geschikte verwarming in de badkamer soms lastig zijn. Twijfel je over het benodigde vermogen aan infrarood panelen voor jouw badkamer? Via onze rekenhulp kun je eenvoudig berekenen hoeveel vermogen jij nodig hebt in jouw badkamer. De rekenhulp geeft daarbij een schatting van het vermogen dat benodigd is om de badkamer warm te krijgen. Daarbij is goed om te realiseren dat er een aantal factoren zijn waar je rekening mee dient te houden bij de aanschaf van een infrarood paneel voor de badkamer. Het is van belang om bij het bepalen van het vermogen dat nodig is om de badkamer te verwarmen rekening te houden met de isolatie in de badkamer. Indien je de mogelijkheid hebt om de infrarood panelen aan het plafond te bevestigen dan is dit zeker aan te raden. Zoals we hiervoor ook al omschreven is infrarood verwarming aan het plafond namelijk een zeer efficiënte en ruimtebesparende manier om verwarming te plaatsen in de badkamer. Daarbij heeft een infraroodpaneel aan het plafond ook een optimale stralingshoek waardoor het paneel zeer efficiënt in de badkamer kan worden gebruikt. De voorkeur heeft het om meerdere (kleinere) panelen te plaatsen in plaats van één groot paneel. Dit heeft namelijk als voordeel dat het plaatsen van meerdere infrarood panelen het stralingsoppervlakte vergroot.

Bij het plaatsen van infrarood panelen in de badkamer moet je altijd goed opletten waar je de panelen op gaat hangen of neer gaat zetten. Zoals gaat elektrische apparatuur en water over het algemeen niet goed samen. Daarom zijn er bepaalde richtlijnen voor het plaatsen van elektrische apparatuur in vochtige ruimtes. Je kunt daarbij in de badkamer verschillende zones onderscheiden.

Zone 1: Dit is bijvoorbeeld boven de douche of boven het bad.
Zone 2: Dit is tot 60 centimeter van zone 1.

Deze verschillende zones zijn van belang voor veiligheidsclassificatie die een elektrisch apparaat ten minste dient te hebben. Voor zone 1 geldt dat je daarbij een classificatie van tenminste IP65 moet hebben. Deze waarde geeft aan hoe waterbestendig het apparaat is. Voor zone 2 geldt dat een elektrisch apparaat met een IP44 classificatie of hoger volstaat. Deze minimale waarde is lager, omdat zone 2 verder van de douche en/of het bad afstaat.

In ons assortiment speciaal vind je infrarood panelen die een IP44 classificatie hebben en daardoor dus geschikt zijn om te gebruiken in zone 2 van de badkamer. Houd hier dus altijd rekening mee bij het plaatsen van het infrarood paneel in de badkamer. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op.

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

[]