Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier

Showroom opening 10% korting: SHOWROOM10

Ontdek onze groene verwarmingsoplossingen en bespaar op stookkosten

5 april openen wij ons experience center in Duiven, gelegen op Cartograaf 12a, 6921 EZ Duiven. Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, ontvang je de hele week 10% korting op ons volledige assortiment met de code SHOWROOM10.

Stap binnen in een warme, groene toekomst met onze innovatieve selectie van elektrische verwarmingen, infrarood panelen en boilers. Vergeet die hoge stookkosten en omarm een gasloze levensstijl terwijl je profiteert van het salderen van je eigen opgewekte energie. Onze energie-efficiënte oplossingen laten je genieten van een comfortabel binnenklimaat zonder schuldgevoelens over je ecologische voetafdruk.

Dankzij de voortdurende evolutie van groene technologieën kunnen huishoudens nu genieten van verwarmingsoplossingen die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu. Onze elektrische verwarmingen maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en zijn ontworpen om te passen bij elke levensstijl en elk interieur.

Met het salderen van de opgewekte energie van bijvoorbeeld zonnepanelen, kun je zelfvoorzienend worden en je energierekening aanzienlijk verlagen. Het is een win-win situatie voor zowel jouw portemonnee als onze planeet.

Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de overstap naar een groenere, duurzamere manier van verwarmen en omarm de toekomst van comfort en verantwoordelijkheid met onze elektrische verwarmingen, infrarood panelen en boilers.

 

Profiteer van 10% korting!

Profiteer nu van een exclusieve aanbieding! Met de actiecode SHOWROOM10 ontvang je 10% korting op ons volledige assortiment infrarood panelen, elektrische kachels en elektrische boilers.

Verwarm je huis op een efficiënte en milieuvriendelijke manier, en bespaar tegelijkertijd op je energierekening. Voer de code in tijdens het afrekenen in het actiecode veld en geniet van de voordelen van elektrisch verwarmen. Deze aanbieding is slechts tijdelijk t/m vrijdag 5 april geldig, dus wacht niet te lang en profiteer vandaag nog!

Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

[]