Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier
Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Smart badkamerspiegels

Ben je op zoek naar een moderne toevoeging aan je badkamer of zoek je een handige hulp bij je dagelijkse badkamerroutine? Onze smart spiegels bieden het allemaal. In ons assortiment vind je smart mirrors met verlichting en verwarming. Deze spiegels combineren functionaliteit met slimme technologieën. Dit zorgt ervoor dat je een unieke gebruikservaring beleeft.

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Veelgestelde vragen over smart badkamerspiegels

Hoe werken slimme spiegels?

Achterin de spiegel zit een verwarmingsfolie verwerkt die de spiegel. Deze folie zorgt voor een veilige manier van verwarmen. De folie wordt verwarmd door middel van een gewone stroomaansluiting.

Hoeveel verbruikt een slimme spiegel?

Een slimme spiegel van 500 Watt verbruikt voor ieder uur dat deze volledig aan staat 0,5 kWh stroom. Meestal staat de spiegel niet heel lang aan, dus het verbruik van een slimme spiegel zal laag zijn.

Hoe hang je een badkamerspiegel op?

De montagebeugel die wordt meegeleverd bevestig je aan de muur en vervolgens hang je de spiegel eenvoudig aan de beugel op. Let daarbij altijd goed op dat je de juiste pluggen en schroeven gebruikt.

Hoe lang heb ik garantie op mijn spiegel?

Op onze spiegels zit een garantietermijn van 2 jaar.

Is een elektrische terrasheater beter dan een gasheater?

Een elektrische heater is zuiniger en milieuvriendelijker. In dat opzicht is een elektrische heater beter. Gasheaters zijn daarentegen vaak wel krachtiger en daarmee geschikt voor het verwarmen van grote open ruimtes.

Hoe warm wordt een slimme spiegel?

De spiegels verwarmen binnen een aantal minuten op en kan (bij 500 Watt) ongeveer een badkamer tot 6m2 verwarmen.

Smart mirrors met verlichting en verwarming

De LED-verlichting in de spiegel is gemakkelijk aan te passen aan je eigen voorkeuren. Of je nu helder licht nodig hebt voor make-up of voor het indoen van je lenzen of juist zacht gedimd licht wil hebben voor een ontspannen sfeer, met een simpele aanraking kun je de verlichting van de spiegel aanpassen.

Daarnaast hebben onze slimme spiegels met verwarming een geweldige functie. Door het verwarmingselement blijft de spiegel condensvrij. Ook tijdens een warme douche zal de spiegel condensvrij blijven, waardoor je altijd helder zicht hebt in de spiegel. Dit houdt in dat je geen gedoe meer hebt met handdoeken om de spiegel condensvrij te krijgen.

De Smart mirrors zijn daarbij gemakkelijk te bedienen via je smartphone of spraakassistent. Hierdoor kun je je badkamer routine nog verder personaliseren en optimaliseren.

Kortom, smart mirrors met verlichting en verwarming combineren stijl en functionaliteit met slimme technologie. Ze brengen je dagelijkse routine naar een hoger niveau en zorgen voor een luxe ervaring waar je elke dag van kunt genieten.

De voordelen van een slimme spiegel in de badkamer

Een slimme spiegel in de badkamer biedt veel voordelen die je dagelijkse routine kunnen vergemakkelijken. Hieronder zetten wij een aantal voordelen voor je op een rij:

  • Verlichting op maat: De ingebouwde LED-verlichting kan eenvoudig in helderheid worden aangepast.
  • Condensvrije spiegel: Slimme spiegels met verwarming voorkomen condensvorming op de spiegel. Daardoor heb je zelfs tijdens een hete douche een condensvrije spiegel.
  • Informatie en entertainment: Een slimme spiegel kan handige informatie weergeven. Denk daarbij aan weerberichten, nieuwsupdates, je agenda, herinneringen en verkeersinformatie.
  • Te integreren met slimme apparaten: Je kunt je slimme spiegel gemakkelijk integreren met andere slimme apparaten in je huis.

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Hoe werkt een slimme spiegel?

Een slimme spiegel gebruikt diverse technologieën om een slimme ervaring te bieden. De precieze werking kan verschillen per model en merk, maar enkele gemeenschappelijke kenmerken en functies delen de meeste slimme spiegels.

Wij hebben een aantal kenmerken hieronder in een overzicht verwerkt voor je:

  • Reflecterend oppervlak: Net als een traditionele spiegel heeft een slimme spiegel natuurlijk ook een reflecterend oppervlak dat je reflectie weergeeft.
  • Display: Achter de spiegel zit een transparant display. Dit display bestaat doorgaans uit een LCD- of LED-paneel.
  • Connectiviteit: De spiegels hebben veelal een functie om de spiegel te verbinden met je smartphone zoals WiFi of Bluetooth.
  • Gebruikersinterface: Een slimme spiegel biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee je verschillende functies kunt bedienen. Dit kan worden gedaan via een aanraakscherm, spraakopdrachten of zelfs gebarenherkenning.
  • Sensoren: Sommige slimme spiegels hebben sensoren zoals bewegingsdetectie, lichtsensoren of temperatuursensoren.
  • Software en apps: Een slimme spiegel beschikt over software en specifieke functies en apps. Deze zorgen ervoor dat je op de spiegel bijvoorbeeld weer- en verkeersinformatie kunt zien. Ook kun je daardoor bijvoorbeeld muziek afspelen of kan de spiegel je agenda tonen.

Een smart mirror combineert de traditionele spiegel met slimme functies voor een gepersonaliseerde spiegelervaring.

De slimste spiegels bestel je bij Slimmeheater.nl

Ben je overtuigd van het nut van een slimme spiegel in je badkamer? De slimste spiegels bestel je gemakkelijk via de webshop op onze website. Heb je toch nog vragen over wat een slimme spiegel in je badkamer kan toevoegen? Neem dan gerust contact op en een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Hoeveel liter boiler heb ik nodig?

Hoeveel liter boiler heb ik nodig?

Ben je op zoek naar een nieuwe boiler, maar weet je niet precies welke capaciteit je nodig hebt? De grootte van je boiler is cruciaal voor zowel comfort als energie-efficiëntie. In dit artikel helpen we je stap voor stap bij het kiezen van de juiste...

Lees verder

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

[]