Vanwege extreme drukte bedraagt onze levertijd circa 2-3 dagen.

Infrarood verwarming met verlichting

COMFORTABELE WARMTE EN EEN SFEERMAKER in één!

Infrarood verwarming met verlichting

Ga direct naar

Meer weten over elektrisch verwarmen?

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Infrarood verwarming met verlichting begint met de dag populairder te worden. Er zijn verschillende redenen die ten grondslag liggen aan deze ontwikkeling. Zo is het belangrijk om precies te begrijpen hoe een infrarood paneel met verlichting werkt. Aan de hand van deze informatie weet je namelijk al snel of het ook iets voor jou is.

Wat is een infrarood paneel met verlichting?

Laten we allereerst even kijken naar wat een dergelijke infrarood paneel lamp nu eigenlijk is.

Bij infrarood verwarming is er sprake van stralingsverwarming. Uiteraard gaat het hierbij om compleet onschadelijke infrarode stralen die zorgen voor het verwarmen van een ruimte. Een vergelijking met de warmte van de zon is treffend. Ook voor infrarood verwarming geldt namelijk dat de warmte direct voelbaar is.

Daarbij slaat het oppervlak waar de straling op valt de warmte ook op. Denk dan aan zaken als:

 • Meubels
 • Vloeren
 • Wanden

Doordat ze de warmte opslaan en afgeven aan de lucht, is er sprake van een langdurige verwarming. De warmte zit namelijk ook echt in het oppervlak waarop de infrarood verwarming met verlichting gericht staat.

infrarood paneel met verlichting

Infraroodpaneel met LED verlichting wit – 420 Watt

Afmeting: 70×70 cm

€ 329,00

Bekijk product

verplaatsbaar infraroodpaneel

Infraroodpaneel met LED verlichting wit – 680 Watt

Afmeting: 110×70 cm

€ 399,00

Bekijk product

verplaatsbaar infraroodpaneel

Infraroodpaneel met LED verlichting wit – 840 Watt

Afmeting: 130×70 cm

€ 479,00

Bekijk product

infrarood paneel met verlichting

Infraroodpaneel met LED verlichting – wit (420 – 840 Watt)

Wattage: 420Watt, 680 Watt, 840 Watt

€ 329,00 – 479,00

Bekijk product

Waarom infrarood verwarming kopen?

Infrarood verwarming kopen, doet men om verschillende redenen. Als mens zijnde, zijn we graag op de hoogte van de voordelen van bepaalde producten. Op het moment dat we hier een duidelijk beeld van hebben, zijn we bereid om tot aankoop over te gaan. Wat infrarood verwarming kopen betreft, is dit niet anders. De volgende voordelen zijn hierbij van toepassing:

Verminderd energieverbruik:

Een verwarmingspaneel met infraroodstraling gaat ervoor zorgen dat je energieverbruik achteruit gaat. Wist je bijvoorbeeld dat je per graad dat je een ruimte verwarmt, maar liefst 7% bespaart wanneer je dit met infrarood verwarming doet? Bij een serieuze verwarming met meerdere graden, loopt deze besparing in absolute cijfers dus hoog op. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen het verwarmen met gas vervangen of complementeren met dergelijke verwarmingspanelen. Zo ben je aan het besparen op de kosten, terwijl je tegelijkertijd ook aan het milieu denkt. Al met al een win-winsituatie.

Inclusief licht:

We hebben het hierbij dus over infrarood verwarming met verlichting. In principe is er dan sprake van een dubbel effect. Aan de ene kant zorgt het apparaat voor het verwarmen van een ruimte. Aan de andere kant is het ook een LED verwarmingspaneel, wat betekent dat het licht geeft. Het is daarmee een infrarood paneel en lamp ineen. Uiterst praktisch, wanneer je graag twee vliegen in één klap slaat. Het verlichten en verwarmen van de specifieke ruimte neemt nu nauwelijks plek in beslag. Heb je al een idee waar je je infrarood paneel met verlichting kwijt kunt?

Warmte blijft langer hangen:

Een fijne bijkomstigheid van een dergelijk apparaat is dat de warmte langer blijft hangen. Zoals eerder al even kort aangegeven, trekt de warmte echt in het oppervlak waar het op schijnt. Is dit dus een wand of een meubel, dan blijft deze langer warm. Een groot verschil met traditionele verwarmingselementen. Daar zag je over het algemeen namelijk dat alleen de lucht verwarmd wordt. Wanneer dit wegvalt, zijn ook bijna alle wanden en meubels weer meteen koud. Met een infraroodpaneel heb je langer profijt van de verwarming.

Eenvoudige installatie:

Daar komt nog bij dat er sprake is van een zeer eenvoudige installatie. Zo komt een verwarmingspaneel standaard met een gebruiksvriendelijk ophangsysteem. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om binnen een mum van tijd de panelen aan de muur of het plafond te hangen. Gas- en/of waterleidingen aanleggen, is dus zelfs helemaal niet aan de orde. Daarmee bespaar je qua installatie dus nog eens extra op de kosten. Let er wel op dat je hier en daar wat draden moet wegwerken. Je hebt namelijk een stopcontact of een lichtpunt nodig om de installatie te laten werken.

Moderne afwerking:

De moderne afwerking van een verwarmingspaneel met infraroodstraling past helemaal bij deze tijd. Zeker het interieur in een woonkamer, slaapkamer of badkamer heeft iedereen graag enigszins afgewerkt. De stijlvolle componenten van een specifieke ruimte moeten duidelijk aanwezig zijn. Besluit je uiteindelijk om bijvoorbeeld voor infrarood plafondverwarming te kiezen? Dan weet je zeker dat dit aan de orde is. Qua strakke uitstraling is bij een verwarmingspaneel overal aan gedacht.

Op veel plekken inzetbaar:

Tot slot is infrarood verwarming op veel plekken inzetbaar. Het biedt een oplossing voor een groot aantal verschillende ruimtes. Wat we ook vaak zien, is dat mensen verschillende panelen op meerdere plekken in huis hangen. Wanneer je namelijk op één plek de voordelen ervaart, wil je dit al snel op andere locaties terug zien komen. Daarbij zijn vooral de woonkamer, slaapkamer en badkamer populaire plekken om een verwarmingspaneel op te hangen. Een LED paneel van 70 x 70 kun je in deze ruimtes namelijk altijd wel ergens kwijt.

FAQ: Verplaatsbare infrarood verwarming

Aangezien het hier een relatief nieuwe vorm van verwarming betreft, zijn er nog veel vragen over. Een infrarood paneel dat verplaatsbaar is, daar hebben nog niet veel mensen ervaring mee. Vandaar dat we je hier graag verder over informeren. Bijvoorbeeld door een aantal vragen langs te lopen die we geregeld over dit apparaat krijgen:

Heb ik nog een losse thermostaat nodig bij dit paneel?

Een infraroodpaneel met thermostaat is standaard meegeleverd. Zo stuur je jouw infraroodpaneel aan met een draadloze thermostaat. Wanneer je infrarood paneel met lamp dan aan het plafond hangt, hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om de temperatuur aan te passen. Dit doe je bijvoorbeeld aan de hand van een digitale thermostaat op ooghoogte aan de muur. Hier kom je ook allerlei andere besturingsopties tegen.

Waarom raden jullie mij aan infrarood verwarming aan het plafond te hangen?

Infrarood verwarming aan het plafond hangen, is in meerdere opzichten de meest logische keuze. Zo neemt het paneel minimaal ruimte in beslag. Bovendien maakt dit het mogelijk om recht onder het paneel efficiënt te verwarmen én te verlichten. Zeker in een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer lijkt dit een zeer praktische oplossing te zijn.

Waarom zou ik moeten kiezen voor een infrarood paneel met lamp?

Het infrarood paneel met lamp is de laatste tijd flink in opkomst. Deze vorm van verwarming en verlichting in één is natuurlijk uiterst praktisch. Zeker nu de bijbehorende verlichting erg sfeervol én modern is. Bekijk de vele mogelijkheden die we op dit moment aanbieden en ontdek welke jouw persoonlijke favoriet is.

LED verwarmingspaneel opties

Wat het LED verwarmingspaneel betreft, zijn er dus meerdere opties. Enerzijds wat betreft de locatie waar je je paneel of panelen besluit op te hangen. Anderzijds is er hier dus sprake van een 2-in-1 pakket:

Infrarood paneel met verlichting:

Een infrarood paneel met verlichting biedt de perfecte uitkomst voor veel huishoudens. Wanneer je deze op het plafond hangt, ziet het er zeer strak uit. Visueel gezien, heb je er dus zeker een voordeel aan. Het feit dat een infrarood paneel dan ook nog licht geeft, is pas echt mooi meegenomen. Zo verzorg je met één aankoop de verwarming én de verlichting in een specifieke ruimte. Een veel praktischer apparaat is nauwelijks te bedenken. Een ware moderne oplossing.

Infrarood verwarming voor slaapkamer:

Infrarood verwarming voor de slaapkamer komt daarnaast ook erg goed van pas. Zeker in de winter wil het in de slaapkamer snel koud worden. Over het algemeen zet je je verwarming namelijk niet ’s nachts aan. Op het moment dat je dan opstaat, moet je met frisse tegenzin onder de dekens vandaan komen. Met infrarood verwarming gaat dit een stuk makkelijker. Bovendien zie je dankzij het licht waar je loopt én word je meteen een stuk sneller wakker. Daarmee is infraroodverwarming zeker in de slaapkamer een uiterst praktische oplossing.

Infrarood verwarming woonkamer:

Verder is de woonkamer een andere ruimte waarin verwarming een cruciale rol speelt. Uiteindelijk spendeer je namelijk een groot gedeelte van je tijd in de woonkamer. Het is dan wel zo prettig wanneer hier sprake is van goede verwarming. Daarbij komt het extra goed van pas dat je deze bijvoorbeeld aan het plafond kunt ophangen. Besluit je om dit precies boven de zithoek te doen? Dan heb je de plaatselijke verwarming waar je naar op zoek bent.

Infrarood verwarming badkamer:

Een laatste locatie die zeker niet onbenoemd mag blijven, is de badkamer. Infrarood verwarming in de badkamer biedt opnieuw een uitkomst. Zeker ook vanwege de stijlvolle, praktische eigenschappen van dit type verwarming. Wanneer je bijvoorbeeld onder de douche vandaan stapt, wil je niet meteen verkleumen van de kou. Een vorm van infrarood verwarming aan het badkamer plafond is dan precies wat je nodig hebt. positioneer deze bijvoorbeeld precies boven de plek waar je voor de spiegel staat. Zo is deze methode van verwarming maximaal effectief.

Snelle levering

Voor 16.00u besteld? De zelfde dag verzonden

Veilig betalen

Betaal veilig met iDeal, Creditcard, Paypal of Afterpay

Gratis verzending

Al onze IR panelen worden gratis verzonden

De waardering van www.slimmeheater.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 314 reviews.
0
  0
  Je winkelwagen
  Je winkelwagen is leegTerug naar de webshop
  []