Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier

Kenniscentrum

Alles over infrarood panelen

Infrarood panelen zijn op verschillende manieren in te zetten in jouw huis. Of je de panelen in wil zetten als vorm van hoofdverwarming of als bijverwarming in huis, voor iedere situatie is er een geschikt model.

Als hoofdverwarming zijn infrarood panelen te gebruiken als alternatief voor de traditionele CV-ketel. Je kunt eenvoudig en snel afzonderlijke ruimtes verwarmen zonder dat via de CV-ketel het gehele huis opgewarmd hoeft te worden. Daar komt bij dat infrarood verwarming door zijn manier van verwarmen zorgt voor directe verwarming.

Meer informatie

infrarood paneel

Kosten & duurzaamheid

Ontdek de voordelen van onze infrarood panelen en elektrische kachels! Bespaar kosten en omarm duurzaamheid met efficiënt verwarmen. Creëer comfortabele, energiezuinige warmte met dankzij kachels, panelen en slimme thermostaten. Maak vandaag nog de slimme keuze voor efficiënte en milieuvriendelijke verwarming!
Meer informatie

Elektrische vloerverwarming

Ontdek de ultieme comfortervaring met onze elektrische vloerverwarming! Verkrijgbaar in zowel folie- als mattenvariant. Geniet van een warme, comfortabele vloer, perfect voor elk seizoen. Ervaar het luxueuze comfort van elektrische vloerverwarming en creëer een aangename sfeer in jouw huis!
Meer informatie

Terrasheaters

Ervaar het ultieme buitencomfort met onze elektrische terrasheaters! Verkrijgbaar in verschillende modellen, stijlen en type straling. Geniet van aangename warmte op je terras, balkon of onder je veranda zelfs op koelere avonden. Creëer een gezellige buitenruimte en verleng de duur van je avond met onze efficiënte elektrische terrasheaters!
Meer informatie

Hoofd- of bijverwarming

Ervaar het verschil tussen hoofd- en bijverwarming met onze efficiënte oplossingen! Hoofdverwarming biedt een volledig verwarmingssysteem voor jouw huis, terwijl bijverwarming extra warmtebronnen toevoegt aan specifieke ruimtes. Bespaar energie en geniet van het comfort!
Meer informatie

Infrarood of convectie wat past bij mij?

Infrarood

Ervaar de efficiëntie van directe warmte met onze infrarood verwarmingssystemen. Laat je omringen door aangename warmtegolven die verwarmen zonder de lucht te verplaatsen. Ontdek de voordelen van infrarood en hoe het je huis kan transformeren in een oase van comfort.

 

Convectie

Ontdek de kracht van warme lucht met onze convectieverwarming. Profiteer van een efficiënte en gelijkmatige verspreiding van warmte in elke hoek van je ruimte. Leer meer over hoe convectieverwarming werkt en waarom het de ideale keuze is voor een comfortabel en gezellig thuis.

 

Blog artikelen

Hoeveel liter boiler heb ik nodig?

Hoeveel liter boiler heb ik nodig?

Ben je op zoek naar een nieuwe boiler, maar weet je niet precies welke capaciteit je nodig hebt? De grootte van je boiler is cruciaal voor zowel comfort als energie-efficiëntie. In dit artikel helpen we je stap voor stap bij het kiezen van de juiste...

Lees verder
Hoe werkt infrarood verwarming?

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is een variant van elektrisch verwarmen die je steeds vaker voorbij hoort komen. Maar wat is infrarood verwarming? En hoe werkt infrarood verwarming? In deze blog nemen wij jou mee in de wereld van infrarood verwarming. Voor een...

Lees verder
Ik wil een heater op mijn balkon

Ik wil een heater op mijn balkon

Heb jij het ook wel eens koud op je balkon en zou je deze graag verwarmen? Ook dat is mogelijk met één van onze slimme heaters. Een besloten balkon is vaak een goede plek om een heater op te hangen. Een open balkon of patio is vaak meer geschikt voor...

Lees verder

Shop per product type

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

[]