Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier
Filter
Prijs
Plaatsing
Type vloerverwarming
Vermogen
Geschikt voor huishouden
Temperatuur instelbaar toggle
Anti kalk systeem toggle
Geschikte ruimte toggle
Verlichting toggle
Instelbaar programma toggle
Thermostaat toggle
Te bedienen via app toggle
Anti-condens toggle
Infrarood verwarming toggle
Bediening toggle
Kleur toggle

Terrasheaters

Onze terrasheaters zorgen ervoor dat je nog heerlijk tot in de late uurtjes op jouw terras kunt genieten. De heaters zijn een aangename manier om de temperatuur onder de overkapping of op het balkon te verhogen. Met onze terrasheaters kun je nog langer genieten van warme, gezellige avonden buiten. Je besteld onze heaters eenvoudig online via onze webshop.

Kom je er niet uit? Gebruik dan onzeKeuzehulp

Prijs
Plaatsing
Type vloerverwarming
Vermogen
Geschikt voor huishouden
Temperatuur instelbaar toggle
Anti kalk systeem toggle
Geschikte ruimte toggle
Verlichting toggle
Instelbaar programma toggle
Thermostaat toggle
Te bedienen via app toggle
Anti-condens toggle
Infrarood verwarming toggle
Bediening toggle
Kleur toggle

Toont alle 12 resultaten

Hier moet je op letten bij het kiezen van een terrasheater

Voordat je een terrasheater aanschaft is het goed om te kijken waar deze komt te hangen. Gaat het om een open of een gesloten ruimte? Dit is namelijk van belang voor het bepalen welke heater geschikt is voor jouw situatie. De ene heater is namelijk meer geschikt voor een open ruimte dan de ander.

Voor een goed beeld zetten we daarom hieronder een aantal type verwarmingselementen onder elkaar. Daarbij geven we aan welk type waarvoor geschikt is.

  • Koolstof (carbon) lamp – is windgevoelig en daarom meer geschikt voor beschutte plekken zoals een balkon of overkapping.
  • Halogeen lamp – is niet gevoelig voor wind en daarom dus geschikt voor een open ruimte.
  • Golden Shadow lamp – is niet gevoelig voor wind en dus geschikt voor een open plek.
  • Quartz lamp – de lamp is geschikt voor een gesloten ruimte.
  • Golden Amber lamp – is geschikt voor voor open ruimtes.
  • Golden Halogeen lamp – lamp is niet windgevoelig en daarom dus ook geschikt voor open ruimten.

Waar plaats je de terrasheater?

Waar je de heater plaats is voor iedereen anders. De plaats waar je de heater ophangt is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke tuinsituatie. Wel kunnen we een aantal tips geven die handig zijn bij het ophangen. De terrasheater kun je het beste aan het plafond of aan de muur hangen. Zorg er daarbij voor dat de heater zo hangt dat deze richting het gezicht straalt. Dit wordt immers door mensen doorgaans als prettiger ervaren.

Hoe wil je jouw terrasheater bedienen?

Op iedere terrasheater zit standaard een aan- en uitknop. In ons assortiment vind je echter ook slimme modellen. Zo hebben wij heaters die geleverd worden met een afstandsbediening. Via deze afstandsbediening kun je de heater eenvoudig op afstand aan- en uitzetten. Ook vind je in ons assortiment heaters die te koppelen zijn met jouw telefoon. Via jouw smartphone kun je de heater dan op de gewenste stand instellen.

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Hoeveel vermogen heb je nodig?

Het vermogen dat nodig is om er lekker warm bij te zitten is verschillend per situatie. Wij zetten hieronder een aantal uitgangspunten op een rij. Aan de hand van deze punten kan je berekenen hoeveel vermogen je ongeveer nodig hebt op jouw terras.

  • Afgesloten terras – ongeveer 175 Watt per vierkante meter;
  • Beschut terras – ongeveer 250 Watt per vierkante meter;
  • Redelijk beschut terras – ongeveer 300 Watt per vierkante meter;
  • Open terras – ongeveer 350 Watt per vierkante meter.

Het is daarbij vaak niet nodig om het gehele terras te verwarmen. Als je een lekkere zithoek hebt gecreëerd, dan is het vaak voldoende om enkel deze zithoek te verwarmen. Zo zorg je dat je niet onnodig aan het stoken bent. Dit scheelt ook weer in verbruikskosten.

Indien je een wat groter terras hebt is het soms nodig om meerdere heaters te plaatsen. Zorg er dan voor dat de terrasheaters niet te ver uit elkaar geplaatst worden. Als ze goed geplaatst worden zorgt de overlap ervoor dat je op het gehele terras er heerlijk warm bij zit.

Direct heerlijke warmte op je terras

Onze terrasheaters zorgen ervoor dat de warmte direct voelbaar is zodra die aangaat. Daarmee zijn de heaters de perfecte aanwinst voor ieder terras, overkapping, balkon of veranda. De heaters zijn daarbij ook nog eens een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om te verwarmen.

Bestel je terrasheater online bij Slimmeheater.nl

In ons ruime assortiment zijn diverse typen terrasheaters te vinden. Voor iedere ruimte is een geschikt exemplaar te vinden. Van overkapping tot veranda. In ons assortiment is een geschikt model te vinden. Heb je nog vragen over infrarood terrasverwarming bij jou? Neem dan gerust contact op. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen over terrasheaters

Hoe hang je een terrasheater op?

Onze terrasheaters worden geleverd met bijbehorende ophangbeugels. Hang de heater daarbij altijd op aan een materiaal dat daarvoor geschikt is. Terrasheaters worden warm en niet ieder materiaal is geschikt voor deze warmte.

Waar kan je het beste een terrasheater plaatsen?

Je kunt de terrasheater het beste aan de muur of aan het plafond plaatsen. Doorgaans wordt het als prettig ervaren als de heater richting het gezicht straalt.

Hoeveel vermogen heeft mijn terrasheater nodig?

Dat is afhankelijk van de omgeving die verwarmd moet worden. Een minder grote ruimte die afgesloten is, heeft doorgaans minder vermogen nodig dan een open ruimte. Wij hebben een gemakkelijke calculator die het benodigd vermogen berekend. Bekijk deze hier.

Is een elektrische terrasheater beter dan een gasheater?

Op het vlak van zuinigheid en milieuvriendelijkheid is een elektrische heater een stuk beter. Een gasheater is daarentegen vaak wel krachtiger en dus meer geschikt voor het verwarmen van grote open ruimtes.
Ik wil een heater op mijn balkon

Ik wil een heater op mijn balkon

Heb jij het ook wel eens koud op je balkon en zou je deze graag verwarmen? Ook dat is mogelijk met één van onze slimme heaters. Een besloten balkon is vaak een goede plek om een heater op te hangen. Een open balkon of patio is vaak meer geschikt voor...

Lees verder

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

Filter

Prijs
Plaatsing
Type vloerverwarming
Vermogen
Geschikt voor huishouden
Temperatuur instelbaar toggle
Anti kalk systeem toggle
Geschikte ruimte toggle
Verlichting toggle
Instelbaar programma toggle
Thermostaat toggle
Te bedienen via app toggle
Anti-condens toggle
Infrarood verwarming toggle
Bediening toggle
Kleur toggle
[]