Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier

Benodigd vermogen berekenen voor infrarood paneel

Met deze handige tool kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel vermogen infrarood paneel je nodig hebt in welke ruimte. Er zijn namelijk een aantal factoren om rekening mee te houden, zoals bijvoorbeeld de inhoud van de ruimte en het isolatieniveau van de ruimte. Deze rekentool geeft een schatting van het aan te brengen vermogen, om een ruimte te kunnen verwarmen.

 

infrarood paneel

 

Houd er met het bepalen van het vermogen ook rekening mee dat het altijd de voorkeur heeft om met meerdere kleinere panelen te werken in plaats van met één groot paneel. Dit heeft namelijk als voordeel dat het stralingsoppervlakte wordt vergroot. Zeker wanneer de infrarood panelen aan het plafond worden bevestigd, zal dit verschil zeker merkbaar zijn.

Om de tool correct te gebruiken, vul je alle gegevens (afgerond naar boven) in. Het Wattage wat er uit komt kun je als absoluut minimum gebruiken voor de ruimte. Ons advies is ook altijd om beter te overdimensioneren en de temperatuur te regelen met een thermostaat, dan te onderdimensioneren.

Hoeveel Watt infrarood paneel heb ik nodig?

Vul hier onder je gegevens in en krijg direct een advies over het minimaal benodigde Wattage aan infrarood paneel. Twijfel je nog over het type infrarood paneel? Bel 085 107 0541 voor een vrijblijvend advies!


Meest verkochte infraroodverwarming

Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

[]