Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier

Benodigd vermogen berekenen voor een elektrische kachel

Met deze handige tool kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel vermogen elektrische kachel je nodig hebt in welke ruimte. Er zijn namelijk een aantal factoren om rekening mee te houden, zoals bijvoorbeeld de inhoud van de ruimte en het isolatieniveau van de ruimte. Deze rekentool geeft een schatting van het aan te brengen vermogen, om een ruimte te kunnen verwarmen.

Voor lokale bijverwarming zijn elektrische kachels zuinig en dus goed te gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld op je bureau/kantoor of badkamer tijdelijk extra wil bijverwarmen of juist zonnepanelen hebt is een elektrische kachel zuinig als alternatief en kan zorgen voor een (relatief) goedkope manier van verwarmen.

 

elektrische kachel

 

Om de tool correct te gebruiken, vul je alle gegevens (afgerond naar boven) in. Het Wattage wat er uit komt kun je als absoluut minimum gebruiken voor de ruimte. Ons advies is ook altijd om beter te overdimensioneren doordat de kachels vaak uitgevoerd zijn met een modulatie functie. Zo werken ze bij een lagere vermogensvraag op half vermogen en wanneer de buitentemperatuur echt zakt, zit je niet in de kou.

Hoeveel Watt elektrische kachel heb ik nodig?

Vul hier onder je gegevens in en krijg direct een advies over het minimaal benodigde Wattage aan elektrische kachel. Twijfel je nog over het type elektrische kachel? Bel met 085 107 0541 voor advies!


Filter

Prijs
Plaatsing
Type vloerverwarming
Vermogen
Geschikt voor huishouden
Temperatuur instelbaar toggle
Anti kalk systeem toggle
Geschikte ruimte toggle
Verlichting toggle
Instelbaar programma toggle
Thermostaat toggle
Te bedienen via app toggle
Anti-condens toggle
Infrarood verwarming toggle
Bediening toggle
Kleur toggle
[]