Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier

Home > Kenniscentrum > Gasloos wonen met elektrische verwarming

Gasloos wonen met elektrische verwarming

De meeste huizen in Nederland maken nog steeds gebruik van gasverwarming. Die onzuinige CV ketel die iedereen op zolder heeft staan is niet zo maar even in te ruilen! En toch kun je ook met behoud van deze ketel al enorm op je gasrekening besparen door over te stappen op elektrische verwarming. In dit blog vertellen we de voordelen van elektrisch verwarmen en waarom het ook voor jou de ideale manier van verwarmen kan zijn!

Gasloos wonen doe je door middel van elektrische verwarming. Wij bieden alle soorten en maten van elektrische verwarming!

Elektrische verwarming is er voor ieder huis

Veel mensen denken bij elektrische verwarming meteen aan een warmtepomp. Maar helaas zijn warmtepompen op dit moment voor de meeste mensen nog veel te duur om aan te schaffen. Daarnaast heb je voor een warmtepomp enorm veel ruimte nodig. Zowel in als buiten het huis. Gelukkig is er een vorm van elektrische verwarming die voor ieder huis mogelijk is: infrarood verwarming en / of elektrische kachels. Deze zijn in tegenstelling tot een warmtepomp veel beter te betalen en hebben naast de lage aanschafprijs nog veel meer voordelen.

Voordelen van infrarood panelen

Wist je dat infrarood panelen een positief effect hebben op je gezondheid? De infrarood stralen dringen diep door in het de huid en spieren en zorgen voor een weldadig gevoel. Daarnaast zorgt de warme straling voor een betere doorbloeding. Je kunt deze straling vergelijken met de straling van de zon, maar dan zonder de schadelijke UV straling. Een ander groot voordeel is dat infrarood panelen makkelijk te installeren en volledig onderhoudsvrij zijn. Je hoeft de panelen niet te ontluchten of een onderhoudscontract af te sluiten.

Energiezuinig en dus ook goed voor de portemonnee

Uiteraard is verwarmen op elektriciteit een stuk beter voor het milieu dan stoken op gas. Maar infrarood panelen hebben daarnaast ook een aantal eigenschappen die er voor zorgen dat het energieverbruik laag blijft. Zo hebben ze een zeer korte opwarmtijd en hoef je de verwarming dus niet lang van te voren aan te zetten. Ook is het zo dat je infrarood panelen los van elkaar aan en uit kunt zetten. Op die manier verwarm je alleen de ruimtes waar jij op dat moment extra warmte nodig hebt. Er zijn zelfs infrarood panelen die je via een app op je smartphone aan en uit kunt zetten. Al deze functies zorgen ervoor dat je met infrarood panelen behoorlijk kunt besparen op je energierekening.

gaslood wonen met infrarood

Snel geleverd en direct te gebruiken

Alle infrarood panelen worden (mits op voorraad en voor 16:00 besteld) dezelfde dag nog verzonden. De panelen worden geleverd inclusief alle benodigde montage onderdelen en een instructiehandleiding zodat je direct kunt gaan genieten van een heerlijk verwarmd (en energiezuinig!) huis.

Gerelateerde berichten

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

[]