Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier
Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Infrarood verwarming voor de slaapkamer

Ontdek de warmte van infrarood verwarming in jouw slaapkamer. Infrarood panelen maken gebruik van infraroodstraling. Daarmee creëer je gelijkmatige warmte in de slaapkamer. In tegenstelling tot traditionele radiatoren verwarmd infrarood verwarming de objecten direct Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie. Dit heeft als gezondheidsvoordeel dat de lucht niet uitdroogt en er geen stofdeeltjes worden verspreid. Dat is perfect voor een heerlijk comfortabele slaapomgeving. Met infrarood verwarming geniet je van een gezonde en energiezuinige oplossing die je slaapkamer snel en efficiënt opwarmt, zodat je elke nacht kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Kom je er niet uit? Gebruik dan onzeKeuzehulp

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

Veelgestelde vragen over infrarood verwarming in de slaapkamer

Hoe werkt infrarood verwarming?

Infrarood verwarming verwarmt door middel van stralingswarmte. De warmte is bij het aanzetten van het paneel direct voelbaar en verwarmt mensen en objecten. Bij traditionele verwarming is dat anders. Daar wordt namelijk de lucht verwarmd.

Hoe snel warmt infrarood verwarming op?

Warmte afkomstig van infrarood verwarming is vrijwel direct voelbaar. Binnen ongeveer 10 minuten voordat het paneel op de gewenste temperatuur is.

Hoeveel ruimte kan een infrarood paneel opwarmen?

Dit is afhankelijk van de kracht waarmee het infrarood paneel kan verwarmen. Met een paneel van ongeveer 600 Watt kun je een ruimte van 15 tot 20 m3 verwarmen.

Is het mogelijk om zelf infrarood verwarming te installeren?

Infrarood panelen zijn eenvoudig zelf te monteren. Met de bijgeleverde montagebeugel hang je het paneel gemakkelijk op. Zorg wel altijd dat je de juist schroeven en pluggen voor jouw type muur gebruikt.

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming in de slaapkamer?

 Infrarood verwarming kent verschillende voordelen: 

  • gemakkelijk zones verwarmen;
  • efficiënte verwarming;
  • warmte snel voelbaar verwarming;
  • energiezuinig.

Een heerlijk warme slaapkamer door middel van infrarood verwarming

Ervaar heerlijk comfort in je slaapkamer met infrarood verwarming. Dit type verwarming zorgt voor een heerlijk warme slaapkamer zonder gedoe. De stralingswarmte afkomstig van de infrarood verwarming zorgt voor directe warmte in de ruimte. De warmte dringt vrijwel direct door in de objecten en muren in de ruimte. Daardoor wordt de slaapkamer gelijkmatig verwarmd.

Met infrarood verwarming heb je geen koude plekken meer in de slaapkamer. Daarnaast zorgt infrarood verwarming ook nog eens voor voor een gezonde lucht. Door de werking van dit type verwarming ontstaat geen ongewenst luchtcirculatie.

Verschillende manieren om je slaapkamer te verwarmen

Infrarood verwarming in de slaapkamer kun je op verschillende manieren gebruiken. Wij zetten hieronder voor jou de mogelijkheden op een rij:

  • Infrarood panelen;
  • Vloerverwarming:

Hieronder leggen wij deze verschillende manieren van verwarmen met infrarood verwarming verder uit.

Verwarmen met infrarood panelen

Infrarood panelen zijn beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. Ook zijn ze beschikbaar met verschillende functionaliteiten.

In ons assortiment vind je infrarood panelen die je gemakkelijk aan het plafond of aan de muren kunt bevestigen. Met dit type verwarming kun je dus eenvoudig ruimte besparen in de slaapkamer. Je hoeft namelijk geen grote radiatoren meer aan de muur te plaatsen. Ook heb je geen leidingen meer nodig die naar de radiatoren lopen. Het infrarood paneel sluit je aan op het stroomnet en is vervolgens direct te gebruiken.

In ons assortiment vind je ook verplaatsbare infrarood panelen. Deze kun je gebruiken voor tijdelijke en plaatselijke verwarming. De verwarmingspanelen zijn relatief licht en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Dat betekent dat je het paneel kunt gebruiken op de plek in de slaapkamer waar je de warmte nodig hebt. Heb je de panelen niet meer nodig voor de verwarming in de slaapkamer? Dan berg je de panelen door het dunne design eenvoudig weer op

Verwarmen met vloerverwarming

Met infrarood vloerverwarming breng je het verwarmen van de slaapkamer naar een hoger niveau. Dit type verwarming zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele manier van verwarming van de slaapkamer. Je staat ‘s ochtends op in een heerlijk verwarmde ruimte. De infraroodstralen verwarmen niet alleen de vloer. Ook de objecten en muren in de kamer worden verwarmd. Dit zorgt ervoor dat er geen koude plekken meer zijn in de ruimte.

Infrarood vloerverwarming is een energiezuinige en gezonde manier van verwarmen. Aangezien er geen luchtcirculatie ontstaat, worden stofdeeltjes en allergenen niet rond geblazen.

Infrarood verwarming voor je slaapkamer bestel je bij Slimmeheater.nl

Met infrarood verwarming in de slaapkamer heb je heerlijk comfort. Geniet van een lekker verwarmde ruimte in de ochtend of voordat je naar bed gaat.

Heb je naar aanleiding van de informatie op deze pagina nog vragen over infrarood verwarming in de slaapkamer? Neem dan gerust met ons contact op. Een van onze medewerkers helpt je graag verder.

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

[]