Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden
Gratis deskundig advies? Klik dan hier
Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Elektrische vloerverwarming voor in de slaapkamer

Elektrische vloerverwarming in de slaapkamer zorgt voor een heerlijk comfortabele verwarming. Met vloerverwarming in de slaapkamer slaap je altijd in een omgeving die heerlijk om temperatuur is. Daarnaast stap je ‘s ochtends ook op een heerlijk verwarmde vloer! Een koude vloer en daarmee koude voeten is vanaf nu verleden tijd. Op deze pagina leggen we uit hoe je de juiste elektrische vloerverwarming voor de slaapkamer kiest.

Kom je er niet uit? Gebruik dan onzeKeuzehulp

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Zo kies je de juiste elektrische vloerverwarming voor je slaapkamer

Er zijn verschillende typen elektrische vloerverwarming. We onderscheiden in ieder geval de volgende typen:

  • kant-en-klare matten;
  • Verwarmingsfolie; en
  • Verwarmingskabels.

Maar hoe weet je nu welk type elektrische vloerverwarming geschikt is voor jouw slaapkamer? Hieronder beantwoorden wij deze vraag voor jou.

Type vloerafwerking

Om te bepalen welk type elektrische vloerverwarming het meest geschikt is voor jouw slaapkamer is van belang wat voor topvloer je neemt. Voordat je een keuze maakt voor elektrische vloerverwarming, is het dus goed om te kijken wat voor topvloer je wilt. Maar er is goed nieuws! Voor bijna alle typen vloerafwerking is een geschikte elektrische vloerverwarming te vinden.

Laminaat, PVC en hout Bij laminaat, PVC en een houten topvloer adviseren wij om vloerverwarming folie te gebruiken. Dit systeem is zeer dun en daardoor geschikt voor deze typen vloerafwerking. Overigens doet de dikte van de folie niet af aan de kracht. De folie heeft een sterk vermogen en zorgt voor een heerlijke verwarming in de ruimte.

Bekijk de producten hier.

Tegels, steen, vinyl en linoleum Tegels, steen, vinyl en linoleum zijn qua materiaal net anders dan de hiervoor omschreven vloeren. Daarom is ons advies om bij deze typen vloerafwerking gebruik te maken van matten of een verwarmingskabel. De matten en kabels zijn uitermate geschikt om onder deze vloeren gelegd te worden.

Bekijk de producten hier.

Vloerbedekking Vloerbedekking komt best vaak voor op de slaapkamer. Ook voor dit type vloerafwerking is het mogelijk om elektrische vloerverwarming te gebruiken. Let wel goed op of de vloerbedekking zelf ook geschikt is voor elektrische vloerverwarming. Voor vloerbedekking die geschikt is adviseren wij om ook folie te gebruiken.

Bekijk de producten hier.

gratis-advies
Ontvang gratis advies op maat
Ontvang gratis persoonlijk advies op maat!
Vul ons formulier in en ontvang direct professioneel advies dat perfect aansluit bij jouw behoeften en situatie.

Thermostaat

Voor de afwerking van de elektrische vloerverwarming gebruik je een van onze slimme thermostaten. Met de thermostaat zorg je er eenvoudig voor dat de slaapkamer altijd op de gewenste temperatuur is. De slimme modellen kun je gemakkelijk op diverse standaard situaties instellen.

De thermostaat kun je in de slaapkamer het beste aan de binnenmuur bevestigen. Wij adviseren daarbij om de thermostaat op een hoogte van ongeveer 1.5 à 2 te hangen. Zorg er daarbij voor dat de thermostaat op een plek hangt waar deze niet wordt beïnvloed door externe factoren. Hang de thermostaat daarom ook niet direct in het zonlicht.

Als je de thermostaat juist plaatst, zorg je ervoor dat de temperatuur het meest nauwkeurig kan worden bepaald. Heb je vragen over waar je het beste jouw thermostaat kunt plaatsen? Neem gerust contact op.

Grootte van je slaapkamer

De grootte van de slaapkamer is ook relevant voor de vloerverwarming. Bereken vooraf hoeveel vloeroppervlakte je hebt in de slaapkamer. Je kunt daardoor een goede inschatting maken hoeveel vierkante meter vloerverwarming je nodig hebt.

Voordelen van elektrische vloerverwarming in je slaapkamer

Elektrische vloerverwarming in de slaapkamer heeft verschillende voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Comfortabele warmte;
  • Energiezuinig;
  • Geen luchtcirculatie;
  • Vrijwel geen onderhoud; en
  • Installatie is eenvoudig.

Zo bestel je elektrische vloerverwarming

Heb je de keuze gemaakt voor elektrische vloerverwarming? Het bestellen gaat heel eenvoudig via onze website. In ons assortiment vind je precies wat je nodig hebt.

Wij adviseren om je vooraf goed in kaart te brengen hoe groot de ruimte is. Meet alles nauwkeurig op en maak op basis daarvan een plattegrond. Op die plattegrond kun je vervolgens eenvoudig berekenen hoeveel vierkante meter elektrische vloerverwarming je nodig hebt.

In ons artikel over het aanleggen en installeren van elektrische vloerverwarming lees je hier alles over!

Heb je nog vragen over het bestellen van elektrische vloerverwarming voor jouw slaapkamer? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bel met 085 – 107 05 41  Een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Veelgestelde vragen over elektrische vloerverwarming

Hoe stel je elektrische vloerverwarming in?

De elektrische vloerverwarming stel je in door middel van een thermostaat. Op de thermostaat geef je de gewenste temperatuur aan en het systeem doet de rest!

Hoe leg je elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming leg je eenvoudig onder de topvloer. Het systeem sluit je vervolgens op de stroomvoorziening aan en daarmee is de vloerverwarming te gebruiken. In ons artikel over het aanleggen en installeren van elektrische vloerverwarming lees je er alles over.

Hoe snel is mijn slaapkamer op temperatuur?

Dit kan variëren van enkele minuten tot een uur. Elektrische vloerverwarming verwarmt snel. Maar het opwarmen van de ruimte is afhankelijk van meerdere factoren. Isolatie en grootte van de ruimte spelen een belangrijke rol.

Hoe zuinig is elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming is relatief zuinig. Het verbruik is minder dan bij gas. De stroomkosten kunnen echter wel iets hoger uitvallen. Maar zeker in combinatie met zonnepanelen is elektrische vloerverwarming zeer zuinig!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Slimmeheater nieuwsbrief voor leuke kortingen.

Filter

Prijs

Plaatsing

Type vloerverwarming

Vermogen

Geschikt voor huishouden

Temperatuur instelbaar toggle

Anti kalk systeem toggle

Geschikte ruimte toggle

Verlichting toggle

Instelbaar programma toggle

Thermostaat toggle

Te bedienen via app toggle

Anti-condens toggle

Infrarood verwarming toggle

Bediening toggle

Kleur toggle

[]